Nuffield ziekenhuis

Het Nuffield Ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk is een privéziekenhuis met 45 slaapkamers met een scala aan diensten en speciale klinieken, van acupunctuur tot röntgen. De focus ligt op het bieden van excellentie in de klinische en medische zorg die ze aanbieden. Het ziekenhuis wil de patiënten het zo aangenaam mogelijk maken en er wordt zorgvuldig rekening gehouden met de inrichting van en de sfeer in de kamers van de patiënten.

Vraagstuk

Toen werd besloten om van een interne ruimte vier extra kinderdagverblijven in het ziekenhuis te maken, wilden managers graag onderzoeken hoe ze de sombere ruimte konden voorzien van natuurlijk licht. Voorheen werd de ruimte verlicht door felle kunstverlichting. De managers onderzochten de mogelijkheden van daglichtbuizen en waren er snel van overtuigd dat dit het ideale product was voor hun project.

Oplossing

Er werden tien Powerdaylight Ø 53 cm daglichtsystemen geïnstalleerd, elk uitgerust met een op afstand bedienbare daglichtdimmer. Hiermee kunnen patiënten het daglicht overdag regelen wanneer ze dat willen.

Klant aan het woord

Zodra ik met Powerdaylight sprak, was het duidelijk dat zij veel beter geïnformeerd waren dan andere bedrijven op dit gebied. Ze luisterden naar de problemen die we probeerden aan te pakken en ze wilden ons graag helpen de juiste oplossing te vinden. We zijn erg blij met het effect dat de Powerdaylights heeft in de kamers waarin ze zijn geïnstalleerd. We overwegen hoe we ze bij andere Nuffield ziekenhuizen kunnen gebruiken om vergelijkbare voordelen te behalen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.