Koning Willem III Kazerne

Bij de Koning Willem III Kazerne in Apeldoorn is in 2016 het verzamelgebouw gerestaureerd. Dit gebouw beschikt over een multifunc­tionele presentatieruimte met podium. In deze ruimte bevonden zich geen ramen en het werd puur door kunstlicht verlicht.

Vraagstuk

Een lange dag met presentaties onder kunstlicht is niet wenselijk. Zelfs niet voor militairen. Er is behoefte aan natuurlijk daglicht. Echter moest dit daglicht wel dimbaar zijn, om presentaties met projector goed te kunnen zien. Vanwege het feit de dat presentatieruimte ook ‘s avonds gebruikt wordt, kan kunstlicht niet geheel achterwege worden gelaten.

Oplossing

De presentatieruimte wordt verlicht door twaalf Powerdaylights Ø 53 cm. Deze Powerdaylights zijn uitgevoerd met de elektronische daglichtdimmer. Daarnaast zijn er soort gelijke armaturen gekozen voor het aan­vullende kunstlicht. Dit zorgt voor een totaal oplossing die er ook nog eens goed uit ziet. Het resultaat is een strak geheel, omdat (dimbaar) daglicht én kunstlicht in een systeem geïntegreerd is.

Klant aan het woord

Dankzij Powerdaylight is er nu daglicht in onze multifunctionele ruimte. Het mooie van dit daglicht is dat het regelbaar is. Tijdens een presentatie kunnen we het daglicht gewoon dimmen, ideaal!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.