Stater Bros. supermarkt

Stater Bros. Markets, Inc. gebruikt daglicht om een ​​innovatieve, energiezuinige winkelomgeving te creëren in hun nieuwe supermarkt in Chino Hills (Verenigde Staten). Het gebruik van daglicht dient niet alleen de behoefte aan elektrische verlichting overdag volledig weg te nemen, maar verbetert ook het uiterlijk van de producten die worden verkocht. Het creëert een meer natuurlijke en plezierige omgeving voor zowel de klanten als het personeel.

Vraagstuk

Het vraagstuk dat bij Powerdaylight werd neergelegd luidde als volgt: We willen aanzienlijke jaarlijkse energie- en bedrijfskostenbesparingen, terwijl  een winkelomgeving van betere kwaliteit wordt gecreëerd door daglicht effectief toe te passen.

Oplossing

De Powerdaylight daglichtsystemen worden gebruikt om de volledige verkoopvloer van 43.235m2 (inclusief producten, apotheken en kassa's) met daglicht te verlichten. Het weldadige daglicht van de Powerdaylight daglichtsystemen benadrukt de natuurlijke schoonheid van de producten en kruidenierswaren die in de winkel verkrijgbaar zijn. De Powerdaylight daglichtsystemen zijn op een bewuste, kunstzinnige manier geplaatst om accentverlichting te bieden voor belangrijke architecturale details en tevens om de zijkanten van de winkel te verlichten.

Customer comments

Het meeste gewaardeerde aspect van de geplaatste Powerdaylight is dat de verwachte energiebesparingen onze jaarlijkse energiekosten voor verlichting met bijna de helft zullen verlagen. Naast het besparen van energie, houden de Powerdaylight de winkel verlicht in het geval van stroomuitval, wat een echt pluspunt is.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.