Byerly's supermarkt

Byerly's is een luxe supermarktketen met locaties in de Twin Cities (Verenigde Staten) en omliggende gebieden. Ze zijn eigendom van Lund Food Holdings, Inc.

Vraagstuk

Toen het bedrijf besloot om een ​​nieuwe winkel te openen op France Avenue in Edina, vroeg CEO Tres Lund het team van architecten om duurzaamheid in het ontwerp op te nemen, inclusief daglichttoetreding. Hoewel hij geen fan was van traditionele dakramen, was hij geïntrigeerd door andere daglichttechnologieën zoals de Powerdaylight daglichtsystemen.

Oplossing

Het projectteam wist dat hun klant meer natuurlijk licht wilde, en tegelijkertijd dat het verspreid werd over grote delen van de winkel. Byerly wilde ook dat het gemakkelijk kon worden geïntegreerd met elektrische verlichting. Hoewel de klant bekend was met de Ø 53 cm Powerdaylight daglichtbuis, waren ze zeer verheugd om te horen dat er een nog grotere diameter bestond, namelijk de Powerdaylight Ø 74 cm.

 "Ik ben aangenaam verrast om te zien dat de Powerdaylight Ø 74 cm ontzettend veel daglicht binnenbrengt en tegelijkertijd effectief is in het gelijkmatig verspreiden van licht door de ruimte.", aldus Jason Stiefel, projectarchitect bij Shea Design en tevens een van de belangrijkste teamleden. Jason vervolgt: "We voorzien op deze manier het natuurlijke licht door het hele interieur, terwijl we verblinding en zonnewarmte minimaliseren."

Oplossing

Het project is voorzien van 37 Powerdaylights van Ø 74 cm geïntegreerd met ledverlichting voor gebruik 's nachts. De Powerdaylights Ø 74 cm en de ledverlichting zijn aan elkaar gekoppeld voor maximale besparing op de verlichtingskosten op lange termijn.

 “We zijn erg blij met de beslissing om Powerdaylight op te nemen in ons project en zijn behoorlijk onder de indruk van hoe ze ons hebben geholpen met een efficiënt verlichtingsontwerp voor de hele winkel,” zegt Mike Edgett, senior projectmanager van Lund Food Holdings, Inc.” Mike vervolgt: “We kijken ook uit naar meer projecten waar we deze look en feel kunnen dupliceren.”

De Powerdaylight boden nog een voordeel die de bouwvakkers niet hadden verwacht. "We konden de behoefte aan tijdelijke bouwverlichting  tijdens de bouwfasen van het project bijna elimineren," zegt Mike. “De toevoeging van de Powerdaylight systemen zorgde voor voldoende verlichting voor onze bouwploegen tijdens het werk aan de binnenafwerking.” 

The store really does look great and your product is working well, I like the look and functionality in the retail environment.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.