Torenhoge energierekening? Solatube® ECO houdt warmte binnen en kou buiten

De gasprijs blijft stijgen, waardoor veel mensen te maken krijgen met torenhoge energierekeningen. U denkt wel twee keer na voordat u de verwarming hoger zet. Maar het kan in deze tijd van het jaar nog behoorlijk koud zijn.  Hoog tijd om kritisch te kijken naar de isolatie van uw woning. Het daglichtsysteem Solatube® ECO heeft uitstekende thermische en akoestische eigenschappen en is geschikt voor passief bouwen.

Uitstekende thermische eigenschappen
Door de thermische isolatie van Solatube® ECO houdt u de warmte binnen en hoeft uw kachel minder te verwarmen. Tijdens koude dagen blijft de binnentemperatuur aangenaam en constant. Omdat het systeem daglicht in huis haalt bespaart u bovendien op kunstverlichting.

Solatube® ECO: dé duurzame daglichtoplossing
Solatube® ECO brengt daglicht op elke denkbare plek onder het dak. Het mooie is: het daglichtsysteem is zodanig ontworpen dat het zonnewarmte en UV-straling buiten houdt. Solatube® ECO brengt dus daglicht in uw woning en tegelijkertijd kunt u genieten van een aangename binnentemperatuur. Tijdens warme zomerdagen hoeft uw airco minder te koelen. En dat scheelt weer in uw energierekening!

Ook ’s avonds licht? Vul uw Solatube® ECO aan met TechLED
Als de zon onder gaat, neemt TechLED het over. U kunt uw Solatube® ECO eenvoudig aanvullen met ultrazuinige leds die gemiddeld zo’n 50.000 uur meegaan. De TechLED schakelt automatisch aan wanneer het donker wordt. Zo zijn uw ruimtes ook ’s avonds comfortabel en duurzaam verlicht.

De Solatube® ECO: dé duurzame daglichtoplossing van dit moment:
1.      Uitstekende thermische en akoestische isolatie
2.      Aan te vullen met ultrazuinige leds voor in de avond
3.      Geschikt voor passief bouwen
4.      Daglichtsysteem neemt weinig ruimte in op het dak. Handig te combineren met zonnepanelen of                zonneboilers!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.