Ross Barney Architecten | McDonald’s Chicago

Het project ontwerpteam van Ross Barney Architecten heeft de bekende “Rock n’ Roll McDonalds” in Chicago opnieuw ontworpen, om de verhuizing van deze vestiging vanuit de buitenwijken naar het centrum van de stad te vieren. Zij presenteerden een nieuwe visie voor dit wereldwijd bekende merk door in het ontwerp het milieubeheer centraal te stellen. 
Dit LEED Platinum gecertificeerde project dient als leer-object voor toekomstige projecten in deze sector. Naast een specifieke houten constructie (CLT = Cross Laminated Timber) past het project veel andere producten toe die een hoog rendement met weinig energie leveren, zoals keukenapparatuur, de verwarming en koeling van het pand, zonnepanelen en Solatube daglichtsystemen. 
Door een stads-oase te creëren waar mensen kunnen eten, drinken en ontmoeten, onderstreept het project een gelijke ervaring voor McDonald’s klanten met alle achtergronden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.