Nog meer opbrengst uit jouw dak!

Zonne-energie is populair

Het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is tegenwoordig een populair item. Misschien heb je al zonnepanelen op je dak of denk je na over het plaatsen van een zonneboiler. Dat is voor het plaatsen van een daglichtsysteem geen enkel probleem.

Solatube® neemt bijna geen ruimte in

De Solatube daglichtkoepels die het daglicht opvangen zijn overal op je dak te plaatsen. Door de kleine diameter nemen de koepels amper ruimte in. Zo kan je optimaal gebruik maken van je dakoppervlak voor zonne-energie. Ook niet onbelangrijk: Solatube® is zeer onderhoudsarm. Dit is handig wanneer je daglichtkoepels op moeilijk bereikbare plekken geplaatst zijn, bijvoorbeeld tussen je zonnepanelen.

Solatube®: ‘energiebezorger’

Solatube® bezorgt jou zelf namelijk energie. Je cortisolniveau reageert positief op de blauwe lichtkleur van de Solatube® in de ochtend en voormiddag. Zo wordt onze alertheid en concentratievermogen hoger. Dit cortisol, ook stresshormoon genoemd, zorgt er ook voor dat verlies aan energie na een stresssituatie wordt hersteld.

Alle kennis over daglicht onder één dak

Heb je vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan ben je bij daglichtprofessional Techcomlight aan het juiste adres! We geven daglichtadvies op afstand én op locatie en we maken daglichtontwerpen en berekeningen van bijvoorbeeld de daglichtfactor. Naast het geven van daglichtadvies richten wij ons op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Want de zon is de ideale energiebron en heeft één groot voordeel: hij raakt niet op.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.