Installatie instructies

Download hier uw installatie-instructies.

Scroll naar beneden om de juiste installatie instructie te vinden.

De meeste fabrikanten sturen een installatie-instructie mee met hun product. Techcomlight echter niet: wij adviseren om de installatie-instructie te downloaden en al te lezen vóór aankoop om de montage van het Powerdaylight daglichtsysteem voor te kunnen bereiden en eventuele vragen weg te nemen. Maak verder ook gebruik van onze extra toegevoegde online informatie: bij alle Powerdaylight producten hebben wij naast de installatie-instructie ook brochures en andere technische informatie toegevoegd. Dit zijn .pdf bestanden en direct van vanuit de Powerdaylight shop te downloaden. Deze bestanden zijn te vinden op de productpagina’s onder het kopje “downloads”.

Klik hier om direct naar de Powerdaylight shop te gaan.

Daarnaast draagt Techcomlight als daglichtprofessional graag een steentje bij aan een beter milieu. Door het niet meer op papier versturen van de installatie-instructies neemt het gebruik van grondstoffen af en vermindert dus de afvalstroom.

Bekijkt u liever een installatievideo, kijk dan op ons YouTube kanaal.

Komt u er met deze Powerdaylight installatie-instructies of video’s onverhoopt niet uit? Neem dan gerust contact op via info@techcomlight.nl of 0318-63820.

 Standaardset Ø 53 cm

Accessoires Ø 53 cm 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.